Start met typen om producten te vinden die je zoekt.
  • Menu

Winkelwagentje

Sluiten
► Gratis verzenden in heel Nederland vanaf €50          ► Snelle levertijd (1-3 werkdagen)
Menu
► Voor de laatste modetrends en accessoires zit je bij ons goed!
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
close
Start met typen om producten te vinden die je zoekt.

Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden

A&A Lifestyle & More staat voor duurzaamheid. Om die reden gebruiken wij verpakkingsmateriaal wat anders weggegooid zou worden. Schrik dus niet als jouw pakket in gebruikt verpakkingsmateriaal is verpakt. Uiteraard dragen wij wel zorg voor het juist en veilig verzenden van jouw gekochte producten, want wij vinden het belangrijk dat deze heel en zonder beschadigingen bij jou thuis aan komt. Samen dragen we op deze manier bij aan een beter milieu. De factuur ontvang je per mail.

Retourneren 

Het is bij ons mogelijk om jouw bestelling te ruilen of te retourneren. Dit kan, voldoende gefrankeerd en onbeschadigd, binnen 14 dagen na het ontvangen van je complete bestelling.

Binnen 14 dagen na ontvangst heb je het recht om je bestelling zonder reden te annuleren. Na annuleren heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij storten het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen terug.

De verzendkosten om het terug te sturen naar de webwinkel is voor eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer € 7,25 per pakket. Kijk voor de juiste tarieven op de website van de vervoerder. Bij een gedeeltelijke bestelling retour ontvang je geen verzendkosten. Dit is ook het geval als jouw bestelling gratis is verzonden.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, stuur dan alles in originele staat naar ons op. Om gebruik te maken van dit recht vragen wij jou om een mail te sturen naar info@aahomeliving.nl. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits wij het product in goede orde hebben ontvangen. 

Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden.

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwe woonaccessoires in onze webshop? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting bij een minimale besteding van € 50,-!

Wordt gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid

#title#

#price#
×