Start met typen om producten te vinden die je zoekt.
  • Menu

Winkelwagentje

Sluiten
► Gratis verzenden in heel Nederland vanaf €75          ► Snelle levertijd (1-3 werkdagen)
Menu
► Voor net dat beetje extra gezelligheid in én rondom jouw huis
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
close
Start met typen om producten te vinden die je zoekt.

Over ons

Over ons

A&A staat niet voor accessoires en antiek, maar voor onze voornamen Anja & Alex. Wij zorgen voor de gezelligheid in jouw woning en zijn altijd op zoek naar de leukste spullen voor huis en tuin.

Het ondernemen heeft Anja bij haar geboorte meegekregen in haar DNA, zo had haar vader een bloemenkraam. Het is dan ook niet zo vreemd dat Anja eerst bijna vijftien jaar werkt in een bloemenwinkel en voor kleur en geur in vele woonkamers zorgt. Daarna werkt zij een tijd in de logistiek, maar Anja is toe aan een nieuw avontuur en wil graag haar droom verwezenlijken: een eigen webshop.

Ze vertelt haar plannen aan Alex en ze slaan de handen ineen, de webshop is geboren. En daarmee ook de taakverdeling, Anja zorgt voor de inkoop en Alex zorgt voor het technische en financiële gedeelte. Dat is ook niet vreemd, want Alex is als zelfstandig ondernemer in de administratieve hoek bekend met getallen, verkoop en klantencontact.

A&A Home & Living staat voor warmte, sfeer en gezelligheid. En daar heb je geen dure accessoires voor nodig, maar wel een paar minuten tijd om bij ons je bestelling af te ronden!

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwe woonaccessoires in onze webshop? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting bij een minimale besteding van € 50,-!

Wordt gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid

#title#

#price#
×