Start met typen om producten te vinden die je zoekt.
  • Menu

Winkelwagentje

Sluiten
► Gratis verzenden in heel Nederland vanaf €75          ► Snelle levertijd (1-3 werkdagen)
Menu
► Voor net dat beetje extra gezelligheid in én rondom jouw huis
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
close
Start met typen om producten te vinden die je zoekt.

Over ons

Over ons

A&A staat niet voor accessoires en armbanden, maar voor onze voornamen Anja & Alex. Wij zorgen voor de finishing touch van jouw kledingstijl en zijn altijd op zoek naar de laatste modetrends voor zowel man én vrouw.

We hebben elkaar leren kennen via onze hobby, de vogelsport, beide zijn wij parkieten kwekers. Inmiddels kennen we elkaar al even en weten wat we aan elkaar hebben en waar we voor staan. We zitten op één lijn en weten wat we willen. Alex is een perfectionist en Anja heeft de instelling "het komt wel goed, maak je niet druk". We vullen elkaar perfect aan en dat maakt ons een mooi team. Beide willen we het beste eruit halen voor onze klanten.

Het ondernemen heeft Anja bij haar geboorte meegekregen in haar DNA, zo had haar vader een bloemenkraam. Het is dan ook niet zo vreemd dat Anja eerst bijna vijftien jaar heeft gewerkt in een bloemenwinkel en voor kleur en geur in vele woonkamers zorgt. Daarna werkt zij een tijd in de logistiek, maar Anja is toe aan een nieuw avontuur en wil graag haar droom verwezenlijken: een eigen webshop.

Ze vertelt haar plannen aan Alex en ze slaan de handen ineen, de webshop is geboren. En daarmee ook de taakverdeling, Anja zorgt voor de inkoop en Alex zorgt voor het technische en financiële gedeelte. Dat is ook niet vreemd, want Alex is als zelfstandig ondernemer in de administratieve hoek bekend met getallen, verkoop en klantencontact.

Na enkele jaren A&A Home & Living te hebben gedraaid zijn beide toe aan een nieuwe stap. A&A Lifestyle & More is geboren. Allemaal leuke hebbedingetjes op het gebied van mode en accessoires vullen nu de webshop van het ondernemende duo. En naast dat we deze draaiende houden, bezoeken we met onze spullen ook fairs en beurzen. We heten je graag welkom!

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwe woonaccessoires in onze webshop? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting bij een minimale besteding van € 50,-!

Wordt gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid

#title#

#price#
×